10-01-2014
WIFI In Autobuzele STP
Internet gratuit în autobuze, pentru prima dată în România.
Din data de 1 decembrie 2013, călătorii din Alba Iulia și Zona Metropolitană vor avea posibilitatea să se conecteze la internet wireless, în orice mijloc de transport al STP, indiferent de ruta pe care circulă. Operatorul de transport din Alba Iulia introduce acest serviciu, în mod gratuit, în premieră în România. În perioada 1-8 decembrie 2013, accesul va fi liber pentru toți călătorii.
După această perioadă, se vor putea conecta la internet doar posesorii de carduri de mobilitate urbană. Accesul la internetva fi gratuit și se va face pe baza unui cod de acces ce poate fi obținut în două moduri: de la orice chioșc STP, sau online la prima accesare a serviciului STP WiFi, pe baza Codului Numeric Personal (CNP) al posesorului de card.
Alba Iulia deține unul dintre cele mai perfomante sisteme de transport public din România, multe dintre îmbunătățirile realizate în ultimii ani, reprezentând premiere naționale. STP Alba Iulia este compania de transport public care a reușit în ultimii ani să crească semnificativ calitatea serviciilor, aproape de toate standardele din Uniunea Europeană: anunțare vocală (prin sistemul voice – box) și vizuală (prin panouri de afișaj) în stații și autobuze, valabilitatea biletului extinsă la o oră, posibilitatea achitării biletului prin SMS, ticketing electronic și multe altele.